Menülerimiz Ana Sayfaya Dön
 

  hergün

  RAMAZAN MENÜSÜ


ŞİRELİK
HURMA

KAYISI
KURU ÜZÜM
İNCİR
CEVİZ
ARA SICAK
PATLICAN BÖREĞİ
FINDIK LAHMACUN
İÇECEKLER
SU
AYRAN
KOLA
LİMONATA
MEYAN ŞERBETİ
SINIRSIZ ÇAY
BAŞLANGIÇ
EZOGELİN ÇORBA
KAHVALTILIK
ANTEP PEYNİRİ
BEYAZ PEYNİR
SÖĞÜŞ TABAĞI
SİYAH ZEYTİN
REÇEL
TEREYAĞI
ZAHTER
ZEYTİNYAĞI
SERPMELER
YEŞİL SALATA
Z.YAĞLI TAZE FASULYE
PİYAZ, MAŞ-LOLAZ
EKMEK SERVİSİ
ÇEKİRDEKLİ
ZEYTİNLİ
KEPEKLİ
DÜRÜM LAVAŞI
ANA YEMEK
ÇÖP ŞİŞ TAVUK
ALTI EZMELİ KIYMA
ŞİŞTE ET KUŞBAŞI
MEYVE
KAVUN , KARPUZ
TATLI
SÜTLÜ CEVİZLİ KADAYIF , GÜLLAÇ

MENÜ FİYATIMIZ : 60 TL 

  HER GÜN

  • GÜVEÇTE KURU FASULYE           200 tl
  • ET KIZARTMA                              290 tl
  • ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL              150 tl
  • GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL)   220 tl
  • PİLAV ÇEŞİTLERİ                          60 tl
  • YUVARLAMA                                150 tl
  • EKŞİLİ UFAK KÖFTE                    150 tl
         

  • GÜVEÇTE KURU FASULYE      200 tl
  • ET KIZARTMA                         290 tl
  • ÇİÇEK BAMYA                         270 tl
  • GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSE  220 tl
  • ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL          150 tl
  • PİLAV ÇEŞİTLERİ                      60 tl
  • YUVARLAMA                            150 tl
  • EKŞİLİ UFAK KÖFTE                150 tl

  • GÜVEÇTE KURU FASULYE        200 tl
  • ET KIZARTMA                           290 tl 
  • UNUT BENİ                               270 tl
  • GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL)  220 tl
  • ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL              150 tl
  • PİLAV ÇEŞİTLERİ                          60 tl
  • YUVARLAMA(AKŞAM SERVİSİ)   150 tl 
  • EKŞİLİ UFAK KÖFTE                    150 tl


  • GÜVEÇTE KURU FASULYE           200 tl   
  • ET KIZARTMA                              290 tl
  • HÜRREM SULTAN                        280 tl
  • GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL)   220 tl
  • ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL              150 tl 
  • PİLAV ÇEŞİTLERİ                          60 tl
  • YUVARLAMA (AKŞAM SERVİSİ) 150 tl
  • EKŞİLİ UFAK KÖFTE (AKŞAM)    150 tl

 
  • GÜVEÇTE KURU FASULYE        200 tl 
  • KUZU TANDIR - İÇ PİLAV        300 tl
  • GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL 220 tl
  • ZEYTİNYAĞLI YÖRESEL           150 tl
  • PİLAV ÇEŞİTLERİ                       60 tl
  • YUVARLAMA (AKŞAM               150 tl
  • EKŞİLİ UFAK KÖFTE (AKŞAM   150 tl


  • GÜVEÇTE KURU FASULYE         200 tl
  • ET KIZARTMA                           290 tl
  • GÜNÜN YEMEĞİ (MEVSİMSEL) 220 tl
  • PİLAV ÇEŞİTLERİ                        60 tl
  • AYVALI SOĞAN KEBABI           290 tl
  • YUVARLAMA (AKŞAM                150 tl
  • EKŞİLİ UFAK KÖFTE (AKŞAM   150 tl


  • AYVALI EKŞİLİ TARAKLIK             300 tl
  • AYVALI SOĞAN KEBABI                 280 tl
  • YUVARLAMA                                   150 tl
  • EKŞİLİ UFAK KÖFTE                       150 tl 
  • PİLAV ÇEŞİTLERİ                             60 tl

  YÖRESEL EV YEMEKLERİ

KİLİS KEBABI                    280 tl

YUVALAMA                         150 tl  

EŞKİLİ UFAK KÖFTE           150 tl 

AYVALI EKŞİLİ TARAKLIK  300 tl

AYVALI SOĞAN KEBABI      290 tl

PİRPİRİM AŞI                      150 tl

UNUT BENİ                           270 tl

KABAKLAMA                          220 tl

ŞİVEYDİZ                              220 tl

DOĞRAMA                             220 tl

DOLMA (MEVSİMSEL)           220 tl

  KAHVALTILAR

BEYRAN           140 tl

ET PAÇA           150 tl
 
KATMER           200 tl
 
BÖREK                60 tl
 
YÖRESEL KAHVALTI (Özel)   220 tl
Söğüş tabağı,peynir tabağı(antep peyniri,beyaz peynir,örgü peynir),tahin-pekmez,zahter-z.yağı,yeşil zeytin piyazı,siyah zeytin,  iki çeşit ev reçeli,patates piyazı,soslu patlıcan(şıhıl mualla),maş piyazı,ciğer kavurma,simit aşı,turşu,kaymak-bal,sucuklu yumurta,kavun,katmer,sınırsız çay ve su(ev ekmeği,antep pidesi,gevrek simit)

SİMİT AŞI                                 70 tl  

CİĞER KAVURMA (Bahar ve Kış Ayları)    70 tl

EZO GELİN ÇORBA (ACIOĞLU)                  65 tl 

YAYLA ÇORBASI                                         65 tl 

TAVUK SUYU ÇORBA                                  65 tl

ALACA ÇORBA (Özel İstek Üzerine)         100 tl

LEBENİYE ÇORBA (Özel İstek Üzerine)    100 tl 

  ÖZEL YEMEKLER

HER TÜRLÜ DAVET, ORGANİZASYON VE TAZİYE YEMEKLERİ ÖZENLE HAZIRLANARAK SERVİS EDİLİR

  KEBAPLAR

SİMİT KEBABI       290 tl
GAZİANTEP'TE KÖFTELİK İNCE BULGURA SİMİT DENİR. SİMİT ILIK SUDA SUYUNU ÇEKENE KADAR BEKLETİLİR,SUYUNU ÇEKTİKTEN SONRA İÇERİSİNE KIYMA,TOZ KIRMIZIBİBER,KARABİBER,KİMYON,NANE,İNCE KIYILMIŞ SARIMSAK VE TUZ KATILARAK KÖFTE GİBİ İYİCE YOĞURULUR. YOĞURULAN KEBAPTAN KÜÇÜK PARÇALAR KIYMA KEBABI GİBİ ŞİŞE TUTTURULUR,HARI GEÇMİŞ ATEŞTE AYNI YÖNE ÇEVRİLEREK YAKMADAN PİŞİRİLİR.PİŞMİŞ DOMATES VE BİBER İLE SERVİS EDİLİR.

SADE KIYMA KEBABI       270 tl
KIYMA KEBABININ ETİNDE YAKLAŞIK ÜÇTE BİR OARANIN DA KUYRUK VARDIR. ET VE KUYRUK TUZ İLE BİRLİKTE ZIRHTA KIYILIRAK KARIŞTIRILIR.KÜÇÜK PARÇALARA AYRILIR,EL SU İLE ISLATILARAK ŞİŞE TUTTURULUR.HARI GEÇMİŞ KÖMÜR ATEŞİN DE AYNI YÖNE ÇEVRİLEREK YAKMADAN PİŞİRİLİR. TIRNAKLI TAZE EKMEK,PİŞMİŞ DOMATES,BİBER VE SOĞAN PİYAZI İLE SERVİS EDİLİR.

ACILI KIYMA KEBABI        270 tl
KIYMA KEBABI HAZIRLANIRKEN İÇERİSİNE ACI KIRMIZI TOZ BİBER KATILIR. AYNI ŞEKİLDE PİŞİRİLEREK SERVİS EDİLİR.

SEBZELİ KIYMA KEBABI       280 tl
GAZİANTEP TE BAHAR AYLARIN DA YAPILAN ÖZEL BİR KIYMA KEBABIDIR.SEBZE YEŞİLLİK ANLAMIN DA KULLANILMAKTADIR KIYMA KEBABI ZIRHTA KIYILIRKEN İÇERİSİNE MAYDANOZ VE TAZE SARIMSAK KATILIR.KIYMA KEBABI GİBİ ŞİŞE SAPLANARAK HARI GEÇMİŞ KÖMÜR ATEŞİN DE YAKMADAN PİŞİRİLEREK AYNI ŞEKİLDE SERVİS EDİLİR.

EZMELİ KIYMA KEBABI         310 tl
KÖMÜRÜN HARI YÜKSEK İKEN DOMATESLER VE BİBER PİŞİRİLİR.KABUKLARI SOYULAN DOMATES ÇOK İNCE KIYILIR.ÜZERİNE İNCE KIYILMIŞ YEŞİL BİBER VE TUZ EKLENİR.MANGALDA PİŞİRİLEN KIYMA KEBAP ÜZERİNE ÇEKİLİR,KARABİBER EKİLEREK YANIN DA PİDE EKMEK,YEŞİL BİBER VE AYRAN İLE SERVİS EDİLİR.

KUŞBAŞI KEBAP                    290 tl  
ANTEP TERBİYELİ KUŞBAŞI KEBAP DEMEK DAHA YERİN DE OLUR. KUŞBAŞI ET, KUYRUK, DOMATES VE BİBER SALÇASI, TUZ, EZİLMİŞ KURU SARIMSAK VE TOZ KIRMIZI BİBER KATILARAK İYİCE KARIŞTIRILIR.BİRGÜN DOLAPTA VEYA SERİN YERDE DİNLENDİRİLİR.MANGALIN BOYUNA GÖRE ŞİŞLERE ARAYA KUYRUK EKLEMEK KAYDI İLE SAPLANIR.HARI GEÇMİŞ KÖMÜR ATEŞİN DE AYNI YÖNE ÇEVRİLEREK YAKMADAN PİŞİRİLİR.TAZE PİDE EKMEK VE SOĞAN PİYAZI İLE SERVİS EDİLİR.

KÜŞNEME KEBAP                  340 tl
KUZUNUN BONFİLE KISMIDIR.HER KUZUDA İKİ PARÇA BULUNUR,YAKLAŞIK 80 İLA 100 GR. ARASINDA GELİR.BÖBREK YATAĞININ ALT KISMINDA OLDUĞU İÇİN,İYİ BESLENMİŞ OLUP KUZUNUN EN YUMUŞAK,SİNİRSİZ VE EN LEZZETLİ YERİDİR.KÜŞNEME;SADE PİŞİRİLİP TUZ VE KARABİBERLE YENİLDİĞİ GİBİ, ANTEP TERBİYELİ OLARAK TA PİŞİRİLİP SERVİS EDİLEBİLMEKTEDİR. 

ALİNAZİK                        320 tl
ALİNAZİK (ALENAZİK) GAZİANTEP TE ÇEŞİTLİ ŞEKİLLER DE YAPILABİLMEKTEDİR.
GERÇEK OLANI KAVRULMUŞ OLAN YAĞLI VEYA YAĞSIZ ETİN YOĞURTLA KARIŞTIRILARAK ELDE EDİLEN PATLICAN SÖĞÜRMESİNİN ÜZERİNE DÖKÜLÜP YAĞDA KIDIRILMIŞ KIRMIZI BİBERLE SÜSLENMESİDİR.SÖĞÜŞ DOMATES,BİBER VE PİDE EKMEKLE SERVİS EDİLİR.
AYRICA YOĞURTLU SÖĞÜRMENİN ÜZERİNE MANGALDA PİŞİRİLMİŞ KIYMA VEYA KUŞBAŞI KEBABI ÇEKİLEREK; YAĞDA KIZDIRILMIŞ KIRMIZI BİBER VE KARABİBER ÜZERİNE GEZDİRİLEREK TE YAPILIR.AYNI ŞEKİLDE SERVİS EDİLİR.

EZMELİ KUŞBAŞI                 300 tl
KÖMÜRÜN HARI YÜKSEK İKEN DOMATESLER VE BİBER PİŞİRİLİR.KABUKLARI SOYULAN DOMATES ÇOK İNCE KIYILIR.ÜZERİNE İNCE KIYILMIŞ YEŞİL BİBER VE TUZ EKLENİR.MANGALDA PİŞİRİLEN KUŞBAŞI KEBAP ÜZERİNE ÇEKİLİR,KARABİBER EKİLEREK YANIN DA PİDE EKMEK,YEŞİL BİBER VE AYRAN İLE SERVİS EDİLİR.

ACIOĞLU ÖZEL                     390 tl  
İSKENDER EKMEĞİ GİBİ DOĞRANIP FIRIN ATEŞİNDE NEMİ ALINMIŞ OLAN PİDELERİN ÜZERİNE SARIMSAKLI ILIK YOĞURT DÖKÜLÜR.KÖMÜR ATEŞİN DE PİŞİRİLEN ÇEŞİTLİ BAHARATLAR LA ZENGİNLEŞMİŞ KIYMA KEBABI ÜZERİNE ÇEKİLİR VE KIZGIN TEREYAĞ İÇERİSİNE KONULAN KIRMIZI TOZ BİBER İLE SÜSLENİR.YANIN DA PİŞMİŞ DOMATES VE BİBER İLE SERVİS EDİLİR.

TAVUK KUŞBAŞI (BUT)           220 tl

TAVUK ŞİŞ (KEMİKLİ)             220 tl
 

TAVUK PİRZOLA (BUT)            220 tl 
 

TAVUK İNCİK (KISA BUT)        220 tl
 

TAVUK KANAT (ÇİFT KEMİK)    230 tl
 

TAVUK DOLMA                           280 tl 

  LAHMACUN, KATMER VE PİDE

LAHMACUN               70 tl
LAHMACUN GAZİANTEP'TE SEBZELİ YAPILIR. HER MEVSİMDE DEĞİŞİK TAT ALINIR.
DOMATES,AL BİBER,MAYDANOZ,YEŞİL BİBER VE SARIMSAĞI AYIKLAYIP İYİCE TEMİZLEDİKTEN SONRA İÇERİSİNE ZEVKİNİZE GÖRE İRİ ÇEKİLMİŞ YAĞLI VEYA AZ YAĞLI ETİ KATARAK ZIRH İLE İYİCE ÇEKİLİR.İÇERİSİNE KARABİBER,KIRMIZI BİBER.TUZ,DOMATES VE BİBER SALÇASI KATILARAK İYİCE HARMANLANIR.YAPILAN HARÇ FIRINDA SERİN ATEŞTE PİŞİRİLEREK SERVİS EDİLİR.
YAZIN OLGUN DOMATES,BAHAR AYLARIN DA ÇIKAN TAZE SARIMSAK VE YEŞİLLİKLER APAYRI BİR LEZZET VERİR.LAHMACUNA; KÖZDE PİŞİRİLİP KABUĞU SOYULMUŞ PATLICANLA YİYENİ BAYILTIR.

PEYNİR BÖREĞİ               60 tl
PEYNİR BÖREĞİ BAHARIN MÜJDECİSİDİR.HER BAHAR, HER EVE ENAZ BİR DEFA GİRER.TAZE SARIMSAK,TAZE SOĞAN VE TAZE ANTEP PEYNİRİNİN CÜMBÜŞÜNE MAYDANOZ VE TAZE TARHUNUN EKLENMESİ İLE KIRMIZI BİBER,KARABİBER,YENİBAHAR,TUZ, ZEYTİNYAĞI VEYA TEREYAĞI İLE HARMANLAMASINDAN YAPILAN OLAĞANÜSTÜ BİR TATTIR.

KUŞBAŞILI PİDE                              235 tl

KUŞBAŞILI - KAŞARLI PİDE            270 tl

KIYMALI PİDE                                  225 tl

KIYMALI KAŞARLI PİDE                   250 tl

KARIŞIK PİDE                                   290 tl

KAŞARLI PİDE                                   175 tl

KAŞARLI-SUCUKLU PİDE                  235 tl  

ŞEKERLİ-PEYNİRLİ PİDE                   60 tl                        

KATMER                                              220 tl 
DÜNYADA HİÇBİR YİYECEK BU KADAR TEFERRUATLI,BU KADAR SANAT İSTEYEN VE BİR BU KADARDA MASRAFLI DEĞİLDİR SANIRIM.YANLIZ HİÇBİR YİYECEK BU KADARDA YEMESİ KEYİFLİ VE LEZZETLİ DEĞİLDİR HERALDE.
UN,SU,ÇOK AZ TUZ KATILIPKULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINA GELİNCEYE KADAR YOĞRULUR.AVUÇ İÇİ KADAR YUMAK YAPILIR.

  SALATALAR

PİRPİRİM SALATASI               75 tl
 
GAVUR DAĞI SALATASI           85 tl

KAŞIK SALATA                         75 tl


ÇOBAN SALATA                        75 tl

ROKA SALATASI                       75 tl

MEVSİM SALATASI                   75 tl

EZME SALATA                           75 tl

  TATLILAR

PEYNİRLİ KÜNEFE      

BASTIK
 
AŞURE
 
BURMALI KADAYIF
 
İRMİK HELVASI  

BAKLAVA  

DONDURMALI İRMİK HELVASI  

KARPUZ TATLISI               60 tl

KABAK TATLISI                 60 tl         

KATMER                            200 tl
>